Известие

Collapse
No announcement yet.

Подарявам части за 164....

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Утре ще погледна 0896594769 звънни следобед да ти кажа какво съм открил

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Имам жило

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Имам и дръжка(вътрешна) външна лява нямам, всички останали са на лице.

Comment

• имаш и дръжка вътрешна за суперка?ти си като Ам Гъл бе човече притежаваш безценното,има неква разлика в жилата на мене на 3 места ми дават некви с голямо ухо на пластмасата и с много дълго жило и завършва различно.мога са сляза да снимам после и да кача снимка такова ли е,дръжката трябва да е от шоферската врата от другите не стават от задната.

Comment

• Най добре се разходи до нас тъкмо ще видиме какви са разликите на място.

Comment

• качил съм го старото жило тука при мене е утре ще го наснимам и ще го премеря с рулетката,но с сигурност на 100 процента има разлика и в жилата поне тия къде ми ги дават от 164 свалени,ето го мерих го 53 см е дълго с куката накрая
              Attached Files
              Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 09:05.

Comment

• иначе оптичен тунинг и техническо средство -тел...
                Attached Files

Comment

• трябват ми 2 втулки за заден носач шенкел горните големите тампони,някой има ли може стари не ми трябват нови идеята е да се пробвам да ми ги направят от полиретан или квото е там на струг и ще напиша кое как е станало,изхвърлил съм 3 чифта стари с годините дето са избивани на преса от къде да знам че ще ми трябват

Comment

• ако ти трябва този от най долната снимка имам един нов ,ще ти го дам http://www.axm-auto.com/index2.php?b...=95&subcat=128
                    намерих и снимки
                    Attached Files
                    Last edited by starata alfa; d.m.y г., 03:08.
                    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                    алфа ромео 164 2.0тс -на части
                    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                    sigpic

Comment

• от малките имам 2 нови резерва те седят на самата главина на мене ми трябва големите дето са хванати на шенкела горе за купето по спомени бяха 42 милиметра дебели нещо такова сещаш ли се?ако се наведеш до колата и си протегнеш ръката от долу можеш да ги пипнеш падат се под задната седалка,от тях ли имаш?този на снимката дето си снимал 3 те снимки ми прилича на малката втулка,няма как да го видя на линка такова ли е ама ако е за 164 взимам го нали се сети кой е?те са 2 различни де няма как да се объркат.
                      Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 09:06.

Comment

• Това е малката втулка, която се монтира ДОЛУ на шенкела.
                        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• На някой да му се намира читав трети (среден) стоп?
                          Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• За кой модел 164ка старата, междинката или суперка, защото имат разлики

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• За суперката. Не знаех, че има разлика.
                              Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Имам такава пура за продаване.
                                Пиши на лично да се разберем.
                                Поздрави

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Working...
                                X